Maga az erotikus akt fotó teljesen más mint egy hétköznapian megörökített kép. A modell lenyűgöző szépségét, vonzerejét egyedi stílusát adja át. Maga a női test rengeteg szép titkot rejt számunkra. A szépség belülről jön, maga a kisugárzás, a magabiztosság és az erre való hajlam, amit levetkőz. Ilyenkor a modell maga is meglepődik mikor elő jön belőle a NŐ.  Maga az erotika a megtestesült szenvedély  a vágy, hogy igen is szexi és vonzó.  Levetkőzni gátlások nélküli felszabadító élmény.

Éld meg Te is a nőiességedet!

Ez a műfaj izgalmas időtöltés.  A modell(ek) fehérneműben, illetve ruha nélkül mutatja be bájait, szépségét, önmagát  és a test vonalait.
Itt semmi sem kötelező. Az a lényege e páratlan napnak, hogy éld meg nőiességedet, éld meg önmagad, éld meg a szenvedélyt.

Amire szükséged lehet:
Tetszés szerint –   szexi fehérneműk, ékszerek, magas sarkú cipők illetve egyéb kiegészítőkre.
Feszültségoldóként hozhatsz magaddal akár egy kedvenc cd-t, amin a kedvenc számaid vannak.
Mielőtt találkoznánk nyugodtan kérdezz, és mond el a te elképzeléseidet és megbeszéljük. Sok lehetősségek közül válogathatsz, mint műtermi, mint kültéri helyszín, illetve sajátos elképzelés szerint, ezt mind megbeszélhetjük, illetve mi az ami kiemel téged mint nőt.